Relax, recharge & reset.....

Bewust ademhalen

Bewust ademhalen is een prachtige manier om tot ontspanning te komen, te resetten en op te laden. Een vrije ademhaling zorgt voor meer vitaliteit en is een efficiënt middel tegen stress.

Vanuit mijn jarenlange ervaring met adem- en ontspanningstherapie en Qi-gong, bied ik in mijn praktijk Awareness through Breathing. Tijdens deze trainingssessies leer je door toegankelijke ademhalingsoefeningen te ontspannen, te resetten en te rechargen. Je krijgt handvatten om de geleerde oefeningen thuis en in het dagelijks leven te implementeren. Door middel van instructiefilmpjes en mp3 bestanden wordt het makkelijk om hier ook thuis mee aan de slag te gaan.

Actieve ontspanning

Oefeningen om je lichaam te rekken en te strekken waardoor je de energie kunt laten stromen door de Meridianen, de energiesnelwegen, van je lichaam.
Dit is in het kort een beschrijving van Do-in, een eeuwenoude bewegingsvorm waarbij je de vrije “Chi” (levensenergie) in je lichaam in gang zet, energieblokkades kunt oplossen en de natuurlijke balans in je lichaam kunt herstellen.
Een actieve manier om spanning los te laten en een mooie bewegingsvorm om aan je vitaliteit te werken en je balans te herstellen, zowel fysiek als emotioneel.

Do-in is voor iedereen geschikt, ongeacht je leeftijd of fysieke beperkingen. Tijdens een individuele sessie Do-in gaan we in op jouw persoonlijke constitutie en vragen.

Voldoende energie

Om tot ontspanning te komen, de voelsprieten naar binnen te brengen en spanning los te laten, is energie nodig. Te vergelijken met een kraan die je open draait met kracht en ook weer dichtdraait met kracht.

Stress of spanning in het lichaam kunnen echter ook ervaren worden door een gebrek aan energie die is ontstaan door inactiviteit, onvoldoende mentale uitdaging, te weinig plezier of fysieke beweging.

Voor ontspanning is daarom van belang om de gehele energiehuishouding in kaart te brengen en helder te krijgen of er niet meer energie “uit” gaat dan er “in” komt en of er voldoende uitdagingen zijn en er plezier is.

Heb je vragen over ontspanning en Gezond Zijn of wil je een afspraak maken?
Stuur me dan een berichtje via het contactformulier

Aan de site wordt gewerkt. Je kunt op dit moment alleen maar telefonisch contact met me op nemen. Of stuur me een whatsapp berichtje.

Telefoonnummer: 0611918984