"We zijn allemaal ontdekkingsreizigers waarin de wegen nog onbegaan zijn"

Latifa

Wanneer je je in een crisis bevindt en voelt dat het anders moet, dan bevind je je tegelijkertijd in een situatie waarin er ook buitenkansen zijn. Iets in jou is het er niet mee eens… de kunst is om uit te vinden waar je wel voor wil gaan!
Aan de hand van de 7 thema’s van de Latifa, ook wel het pad der verfijning genoemd begeleid ik je graag naar je eigen beweging.
Een coaching traject is vooral ervaringsgericht zodat inzichten op zowel cognitief niveau als fysiek en emotioneel niveau worden opgedaan. We werken lichaamsgericht, fysiek-energetisch en zullen de Natuur als gesprekspartner meenemen.

Wanneer jij liever beeldend en creatief met de Latifa aan de slag wil, ben je van harte welkom in mijn Atelier ruimte.

Persoonlijk landschap

Wat maakt jou Gezond Zijn? Wat is belangrijk voor jouw welbevinden en vitaliteit? Bij het beantwoorden van deze vraag kom je er al snel achter dat je gezond voelen (en zijn) door heel veel factoren bepaald wordt.
Tijdens een kort coaching traject breng je jouw persoonlijke landkaart van Gezond Zijn in beeld en krijg je inzicht in de dynamiek van belemmerende en versterkende factoren. Wat is er nodig om jouw persoonlijk landschap vorm te geven, je grenzen te bewaken en te zorgen dat je voldoende aan je trekken komt?

Heb je interesse in persoonlijke groei en ontwikkeling? Zou je het heft in eigen handen willen nemen, meer persoonlijk leiderschap tonen in jou gezond Zijn? Dan is dit traject een mooie eerste stap daartoe.

"Gezondheid is veel meer dan de afwezigheid van ziekte"

Alexis Carrel

Gezond Zijn en ziekte

Ook wanneer je klachten of symptomen hebt, je vitaliteit belemmerd wordt door een ziekte, kun je werken aan Gezond Zijn en kijken naar wat je zelf kunt doen om je energiehuishouding beter in balans te krijgen.
Zelf achter het stuur gaan zitten om meer “in charge” te zijn op jouw levenspad.
Hiervoor moet je in beweging komen, want een beweging is een verandering. De ademhaling, adembewustwording kan de eerste stap zijn van een beweging naar een gezonder Zijn. Maar omdat iedereen anders is zal ook voor iedereen de eerste stap een andere zijn.

Jouw hulpvraag, je gezondheid en conditie zijn bepalend voor de vorm en de duur van de coaching. Na een telefonisch (kennismakings-) gesprek bepalen we tijdens de eerste sessie een persoonlijk routeplan.

Neem vrijblijvend contact op

Op dit moment wordt er aan de site gewerkt en kun je alleen telefonisch contact met me opnemen.

Telefoonnummer: 0611918984