Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Retraite in Samaya – 13 t/m 15 augustus

13 augustus @ 10:00 - 15 augustus @ 19:00

Een lang weekend waarbij je tot stilstand zult komen, afstand kunt nemen van de dagelijkse hectiek en drukte, om contact te maken met je eigen hartsverlangen en te luisteren naar de wijsheid van jouw hart.

In de hectiek van alledag, in deze nieuwe wereld is het niet eenvoudig om je te verbinden met de dingen die jouw hart voeden en belangrijk voor je zijn. Afstemming op je eigen natuur concurreert met het appèl dat er gedaan wordt vanuit de buitenwereld.  We lopen daarmee de kans te vergeten waar ons hart sneller van gaat kloppen en verliezen onze eigen verbinding. Tijdens deze drie dagen gaat het dus om jouw hartsverlangen: wat leeft erin jou waar jij gelukkig van wordt? Waar wil je (meer) ruimte aan geven? Welke antwoorden vallen binnen als je goed luistert?

In dit weekeinde zijn zelfonderzoek, ontspanning, plezier, creativiteit en inspiratie zijn sleutelwoorden om de deur naar jouw hart open te zetten.

Lambert Mutsaers en Jeanine Kouijzer verzorgen, met ieder hun eigen unieke achtergrond, een prachtig programma waarbij persoonlijke behoefte en ontwikkeling van de individuele deelnemer centraal staat.

De elementen van de natuur,  klank-zang oefeningen (stembevrijding), bewust bewegen, (Qigong, adem- en ontspanningsoefeningen) creatieve opdrachten, stilte momenten en vrije tijd bieden een ervaringsgericht programma. De retraite is erop gericht om te verzachten, te ontspannen en in contact te komen met je eigen wijsheid.

En de heerlijkheden van Samaya, de tuin en de omgeving zijn helpend en een mooie bedding waarin dit plaats vindt.

Voor meer informatie>>>>.

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op en stuur me je gegevens even per onderstaand formulier, dan zal ik telefonisch contact met je opnemen.

Contact

Gegevens

Begin:
13 augustus @ 10:00
Einde:
15 augustus @ 19:00