Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Binnenklank – workshop 5 maart

5 maart @ 11:00 - 18:00

Binnenklank is als een mini-retraite, waarbij je je in eerste instantie door middel van adembewustwording en stembevrijding, even helemaal terugtrekt in jezelf en je persoonlijke verbinding versterkt. Met behulp van je ademhaling en klank word je uitgenodigd los te laten wat je niet meer dient en klank te bekennen aan dat wat er in jou leeft én inspiratie op te doen voor nieuwe richting of beweging.

De dag is ervaringsgericht met lichaam als instrument, waardoor er op cognitief, emotioneel en fysiek niveau inzichten opgedaan kunnen worden.
Deze dag draait om persoonlijke ontwikkeling waarbij de groep een bedding vormt en geen deel uit maakt van jouw proces.

De ochtend is in handen van Jeanine Kouijzer en staat in het teken van adem-bewustwording. Lambert Mutsaers staat haar terzijde. In toegankelijke werkvormen en oefeningen doe je nieuwe ervaringen op zodat je je bewustzijn vergroot met betrekking tot je ademhaling in je lichaam.

In de middag draaien de rollen van de trainers om. Lambert als Stembevrijder verzorgt de middag; met onze adem en stem kunnen we direct onze ratio en gevoel met elkaar verbinden. En de verbinding maken tussen de binnenwereld en de buitenwereld.

Je ervaart via toegankelijke klank en improvisatie oefeningen en samenzang de kracht van zingen. We zingen met de hele groep en werken ook in tweetallen. We maken klank en besteden ruime aandacht aan ademhaling. Ook krijgt iedereen de gelegenheid om individueel zijn/haar eigen klank en zingen verder te onderzoeken. Dat doen we met pianobegeleiding. Ervaar de vrijheid van je stem en geef ruimte aan jouw geluid, aan jouw klank, of jouw lied?

Locatie: Cultuurhuis Gouda
Datum: vrijdag 5 maart 10:00 – 17:00 uur
Max aantal deelnemers 12

Via de website van Lambert Mutsaers meldt je je aan, je ontvangt eind februari een factuur .

We hebben dan zicht of er geen maatregelen in de weg zitten.

Heb je behoefte aan wat meer informatie?

Stuur me dan een berichtje via het contactformulier>>>

Gegevens

Datum:
5 maart
Tijd:
11:00 - 18:00